Överst på sidan
Image slider

SE HELA SORTIMENTET I VÅR


Image Slider
Image slider

SE HELA SORTIMENTET I VÅR

Välkommen till Buch & Holm

Vi erbjuder ett brett sortiment av laboratorie- och industriutrustning från världsledande tillverkare

Buch & Holm är leverantör av laboratorieutrustning och industriutrustning. Allt väljs noga ut från ett brett urval av världsledande tillverkare. Vi är stolta över att kunna leverera de bästa produkterna, erbjuda bästa möjliga service och vara en pålitlig samarbetspartner som du kan lita på.

Vårt expertområde är omfattande - vi erbjuder därför ett komplett servicepaket med kundsupport och teknisk service samt vår webbutik som gör det enkelt för dig som kund att handla hos oss.

Buch & Holm är ett familjeägt danskt företag med välutbildade och kompetenta medarbetare, som är redo att stödja alla dina behov som du kommer till oss med. Vårt främsta mål är att skapa värde för dig som kund, oavsett uppgiftens omfattning och behovets komplexitet.

Vår kvalitetspolicy är en central punkt och bidrar till att säkerställa enhetlig och hög kvalitet i allt vi gör. Vi är certifierade för kvalitet, miljö och arbetsmiljö och har den högsta kreditvärdigheten med trippel A.

Har du frågor eller behöver vägledning eller sparring om en produkt eller service, då är du mer än välkommen att kontakta oss. Kontakta oss här.


Image slider