Top of the page

Sockerstandard Brix (stabiliserad), Reagecon, 20 %, 20 °C, 15 mL

Varunummer 6264889
Certifierade sukrosstandarder ISO17025-godkända provresultat med en mätosäkerhet på 0,11% för alla Brix-värden Nominella värden av brytningsindex från ICUMSA Standardens Brix-värde verifieras vid användning av en kalibrerad, temperaturkontrollerad refraktometer Kan användas till alla refraktometrar

Beskrivning

  • Certifierade sukrosstandarder
  • ISO17025-godkända provresultat med en mätosäkerhet på 0,11% för alla Brix-värden
  • Nominella värden av brytningsindex från ICUMSA
  • Standardens Brix-värde verifieras vid användning av en kalibrerad, temperaturkontrollerad refraktometer
  • Kan användas till alla refraktometrar
  • Hållbarheten är 1 år
Förpackning: 1 st.

Specifikationer

Producent
Reagecon Diagnostics
Förpackning
1 st.
Enhet i försäljning
EA
UNSPSC
41116100 Manuelle testsæt og kvalitetskontroller og kalibratorer og standarder
Frågor om produkten, vänligen kontakta
Jörgen Mattson, jm@buch-holm.se, +46 (0)40 305030

Sockerstandard Brix (stabiliserad), Reagecon, 20 %, 20 °C, 15 mL

Varunummer 6264889
Certifierade sukrosstandarder ISO17025-godkända provresultat med en mätosäkerhet på 0,11% för alla Brix-värden Nominella värden av brytningsindex från ICUMSA Standardens Brix-värde verifieras vid användning av en kalibrerad, temperaturkontrollerad refraktometer Kan användas till alla refraktometrar

Beskrivning

  • Certifierade sukrosstandarder
  • ISO17025-godkända provresultat med en mätosäkerhet på 0,11% för alla Brix-värden
  • Nominella värden av brytningsindex från ICUMSA
  • Standardens Brix-värde verifieras vid användning av en kalibrerad, temperaturkontrollerad refraktometer
  • Kan användas till alla refraktometrar
  • Hållbarheten är 1 år
Förpackning: 1 st.

Specifikationer

Producent
Reagecon Diagnostics
Förpackning
1 st.
Enhet i försäljning
EA
UNSPSC
41116100 Manuelle testsæt og kvalitetskontroller og kalibratorer og standarder
Frågor om produkten, vänligen kontakta
Jörgen Mattson, jm@buch-holm.se, +46 (0)40 305030