Top of the page

Sockerstandard Brix (stabiliserad), Reagecon, 40 %, 20 °C, 15 mL

Varunummer 7660408
Certifierade sukrosstandarder ISO17025-godkÀnda provresultat med en mÀtosÀkerhet pÄ 0,11% för alla Brix-vÀrden Nominella vÀrden av brytningsindex frÄn ICUMSA Standardens Brix-vÀrde verifieras vid anvÀndning av en kalibrerad, temperaturkontrollerad refraktometer Kan anvÀndas till alla refraktometrar

Beskrivning

  • Certifierade sukrosstandarder
  • ISO17025-godkĂ€nda provresultat med en mĂ€tosĂ€kerhet pÄ 0,11% för alla Brix-vĂ€rden
  • Nominella vĂ€rden av brytningsindex frĂ„n ICUMSA
  • Standardens Brix-vĂ€rde verifieras vid anvĂ€ndning av en kalibrerad, temperaturkontrollerad refraktometer
  • Kan anvĂ€ndas till alla refraktometrar
  • HĂ„llbarheten Ă€r 1 Ă„r
Förpackning: 1 st.

Specifikationer

Producent
Reagecon Diagnostics
Förpackning
1 st.
Enhet i försÀljning
EA
UNSPSC
41116100 Manuelle testsĂŠt og kvalitetskontroller og kalibratorer og standarder
FrÄgor om produkten, vÀnligen kontakta
Jörgen Mattson, jm@buch-holm.se, +46 (0)40 305030

Sockerstandard Brix (stabiliserad), Reagecon, 40 %, 20 °C, 15 mL

Varunummer 7660408
Certifierade sukrosstandarder ISO17025-godkÀnda provresultat med en mÀtosÀkerhet pÄ 0,11% för alla Brix-vÀrden Nominella vÀrden av brytningsindex frÄn ICUMSA Standardens Brix-vÀrde verifieras vid anvÀndning av en kalibrerad, temperaturkontrollerad refraktometer Kan anvÀndas till alla refraktometrar

Beskrivning

  • Certifierade sukrosstandarder
  • ISO17025-godkĂ€nda provresultat med en mĂ€tosĂ€kerhet pÄ 0,11% för alla Brix-vĂ€rden
  • Nominella vĂ€rden av brytningsindex frĂ„n ICUMSA
  • Standardens Brix-vĂ€rde verifieras vid anvĂ€ndning av en kalibrerad, temperaturkontrollerad refraktometer
  • Kan anvĂ€ndas till alla refraktometrar
  • HĂ„llbarheten Ă€r 1 Ă„r
Förpackning: 1 st.

Specifikationer

Producent
Reagecon Diagnostics
Förpackning
1 st.
Enhet i försÀljning
EA
UNSPSC
41116100 Manuelle testsĂŠt og kvalitetskontroller og kalibratorer og standarder
FrÄgor om produkten, vÀnligen kontakta
Jörgen Mattson, jm@buch-holm.se, +46 (0)40 305030