Vi använder cookies, så vi kan ge Er en bättre upplevelse och enklare tillgång till Era favoritsidor
Kontakta oss på tel. 040 – 30 50 30 för rådgivning support och service
Notera vänligen, att vi inte har försäljning till privatpersoner
Logga in
Beskrivning

Med Brothers P-touch märkmaskin kan man snabbt och effektivt skapa självhäftande etiketter, som hjälper till med att hålla ordning i hemmet, på kontoret, i verksamheten och i skolan. Brother P-touch märkmaskin är gjord till att skriva ut etiketter till många ändamål, och de använder TZe-tejp, som är extremt hållbar.

Skapa specialgjorda och hållbara etiketter i många färger och bredder med denna märkmaskin med många funktioner. Gör etiketter PC, Mac, tablet eller smartphone och skriv ut via kabel eller trådlöst nätverk eller via USB. Skriv ut streckoder, logos, och andra bilder, ramar och text och gör links till existerande data i ark, så Ni lätt kan skriva ut flera etiketter på en gång. En avancerad kniv med lätt-avtagbar etikett-funktion ger effektiv utskrift av etiketter. PT-P950NW använder P-touch Editor design software till Windows och Mac. Den innehåller avancerade funktioner, som normalt endast kan hittas i dyra skrivbordsmodeller, såsom industristandarder 1D och 2D streckkoder, import av logos och annan grafik, och ger möjlighet för att använda installerade fonter på datorn. Linka till ett Microsoft Excel® ark eller .csv-fil, så att flera etiketter kan skrivas ut snabbt och enkelt.

Funktioner

  • Skapa hållbara etiketter upp till 36 mm i bredden
  • Snabb utskrift i hög upplösning
  • Kabelnätverk och Wi-Fi, så man kan skriva ut etiktter från flera enheter på samma tid, inkl. tablets och smartphones
  • Avanceret kniv med lätt-avtagbar etikett-funktion
  • Inkl. bilder, streckkoder och ramar till etiketterna
  • Koppla ihop till data i ark och skriv ut flera etiketter på samma tid

 

Som tillval möjlighet för uppladdningsbar batteribas, touch skärm display for utskrift av etiketter utan att ansluta till en PC samt Bluetooth interface för den ultimativa mobillösningen.

Producent Brother
UNSPSC Kod 44102400 Etiketteringsmaskiner
st./fp. 1
Erbjudandet gäller till 14-09-2018
Omdöme (0)
Det finns inga omdömen ännu.
    Hämtar
    Hämtar