Top of the page

Bioreaktor – Minifors 2 till cellodling

tisdag 21 maj 2019

Denna produkt förhandlas inte i Sverige

Minifors 2 bordsfermentor fås nu också till cellkulturer och är utvecklad med utgångspunkt från styrkorna, som kännetecknar samma system till mikroorganismer!

Infors Minifors 2 Cell levereras som ett komplett system med allt, vad Ni har användning för till odling av Era cellkulturer. Ett fullt utrustat fermentorkärl är placerat på en kompakt kontrollenhet med fyra fritt konfigurerbara pumpar, pH och pO2 sensorer, 5 integrerade massflow controllers (luft, O2, N2, CO2 och headspace), marinomrörare och en touch skärm som styrenhet. Därtill kommer möjligheten för extra valfria funktioner till optimering av bioprocessen.

Minifors 2 Cell fås i tre storlekar på respektive 1,5, 3 och 6 liter totalvolym. Systemet är mycket kompakt och en yta på endast 45,5 x 37,5 cm gör, att det är lätt att hitta plats till den i laboratoriet.
Med Minifors 2 Cell finns det många möjligheter. Ni kan antingen använda den som ett stand-alone-system och exportera data via en USB-kontakt eller Ni kan ansluta den till eve® software, som öppnar en helt ny värld i förhållande till styrning av bioprocesser.

Oöverträffbar i sin klass
•    ”Plug and play” bioreaktor-system
•    Designpris för sin användarvänlighet
•    pO2-kontrol med 5 massflow controllers (MFCs)
•    2x analog In-/Output-signaler
•    Inklusive en ”kokbok” för nybörjare som förklarar fundamentala bioprocesser, inkl. formuleringar

Om Ni vill läsa mer om Minifors 2 till cellkulturer, så klicka här. (på engelska)

Om Ni önskar ytterligare information eller ett bra erbjudande kontakta vänligen Pia Blume på tel. 040 30 50 30 eller på e-mail pbl@buch-holm.se