Top of the page

The Future of Swedish & Danish Life Science - / DiaLabXpo - 2021

tisdag 24 augusti 2021

I september kan du träffa oss i vår monter på ”The Future of Swedish & Danish Life Science”, den 2 september, i Lund. Du kan uppdateras om nya produkter och vägledas av våra produktspecialister.

Om du befinner dig i Köpenhamn kan du också träffa oss på Dialabxpo (stand 1058), diagnostik- och laboratoriebranschens mässa, som utgör ramen för kunskap, framtida lösningar, professionella evenemang, branschtrender och nätverk - allt  på ett ställe. Mässan kommer att hållas den 22 - 23 september 2021 i Docken i Köpenhamn.

Life Science's årets teman är:

  • Reflektioner över det senaste decenniet och visioner för framtiden
  • Investeringar och finans
  • Precisionsmedicin
  • Hur har dansk och svensk vetenskap utvecklats under de senaste tio åren?
  • m.m.

I år arrangeras "The Future of Swedish & Danish Life Science" som ett hybridevenemang, det vill säga ett evenemang som levererar samma innehåll till både en fysisk och online publik.

Få din gratisbiljett till mässan här: ”The Future of Swedish & Danish Life Science” gratisbiljett (på engelska)


DiaLabXpo löper över två dagar och är full av inspiration och nytänkande byggt på olika teman. Ni kommer att ha ett brett utbud av yrkeserfarenheter som ger Er som besökare ny kunskap och inblick i framtidens lösningar och de senaste trenderna i branschen. Bli inspirerad och uppdaterad på DiaLabXpo 2021, där det kommer att finnas olika presentationer på engelska och danska.

Vi tar med produkter från bland annat INFORS HT, ElectroThermal, PHCbi, TPP, THOMSON och Masterflex. Våra produktspecialister kommer att finnas till hands i vår monter för att svara på Era frågor. Så kom förbi och prata med oss och lär Er mer om den senaste utrustningen för laboratorier, kvalitetskontroll och industri. Vi ser fram emot det!

Få din gratisbiljett till DiaLabXpo här: DiaLabXpo gratisbiljett(på engelska)

Se aktiviteterna på mässan: Aktiviteterna på DiaLabXpo(på engelska)

Se och ladda DiaLabXpo hallplan: DiaLabXpo hallplan


För mer information, vänligen kontakta kundsupport på tel.: 040 30 50 30 eller e-post: b-h@buch-holm.se