Top of the page

Ny teknologi från Vacuubrand

tisdag 10 november 2020

Vacuubrand introducerar en ny vakuumpump enligt skruvpumpsprincipen. Pumpen är 100% fri från olja, kemiskt resistent - utan slitagedelar.

VACUU · PURE 10C hanterar enkelt stora mängder ånga på grund av dess förmåga att kondensera. Med den här funktionen är en gasballast onödig och man undviker nackdelarna som reducerad pumphastighet och ökad ljudnivå. VACUU-PURE 10C är kemiskt resistent och kan därför användas för aggressiva gaser och ångor.

VACUU · PURE 10C är en vakuumpump utformad enligt skruvpumpsprincipen. Den kombinerar tre viktiga fördelar: 100% fri från olja, kemiskt resistent och inga slitagedelar. Ett ultimativt vakuum på 0,005 mbar och en max. pumphastighet på 9 m³/h kan uppnås.

VACUU · PURE 10C är en vakuumpump som är lämplig under rena processförlopp där ångor av olja inte är önskvärt. Den är utformad för processer som går ner till 0,005 mbar. Men till skillnad från andra teknologier kan den användas över hela området, från atmosfärstryck till dess ultimativa vakuum.

Se och köp VACUUM · PURE 10C på vår webbshop

Om korroderande gaser inte används kan VACUU · PURE 10 användas. Varunummer 4679577.

Kontakta kundtjänst på telefon 040 30 50 30 eller via e-mail b-h@buch-holm.se och få mer information och ett bra erbjudande.