Top of the page

Rotationsindunstning-fullautomatisk

onsdag 15 maj 2019

Heidolphs Hei-VAP, den nya generationen av rotationsindunstare, enkel att använda, ytterst robust enhet av högsta kvalitet, som verkligen förenklar Ert dagliga arbete.

Tacet vare vakuumsystemets höga tätningstäthet uppnår Ni kortare processtider och sparar energiomkostnader.

Glaskylarna är utrustade med fittings utan fett för att undvika kontaminering och glasskärvor. De mycket motståndskraftiga PTFE vakuumförseglingarna samt alla delar som har direkt eller indirekt kontakt med mediet, är FDA-kompatibla och gjorda till långa livslängderr.

Industriella rotationsindunstare
Från Heidolph har vi också en serie av rotationsindusntare till pilot och proces. Systemen kan användas till en lång rad olika destillationsprocesser, både enkla och mycket komplexa med vakuumstyrning. Det unika integrerade understödsssystemet gör det möjligt för en person att bort och montera kolven över badet.

Automatiskt system för uppfyllning av vatten i badet och automatisk modul, som möjliggör kontinuerlig drift av Er destillationsprocess av lösningsmedel över natten och helgen eller över längre perioder.

Med Hei-VAP Industriell kan Ni få en automatisk och jämn destillationsprocess, oavsett vilket lösningsmedel Ni indunstar - och Ni sparar tid!

Om Ni vill läsa mer om Heidolps industriella rotationsindunstare, så klicka här.(på engelska)

Distimatic
Med Distimatic kan Ni destillera nästan utan begränsningar. Systemet är designat till att kunna köra en fullautomatisk destillationsprocess i Ert laboratorium. Ni kan med detta system köra snabbare, mer pålitliga, automatiska och kontinuerliga indunstningar av lösningsmedel för Era applikationer.

Med detta system är det enkelt att indunsta lösningsmedel över natten och helgen -oövervakat och kontinuerligt. Förvarings-, avfalls- och uppsamlingsdunk byts enkelt under processen.

Om Ni vill läsa mer om Heidolps distimatic, klick här.(på engelska)

Kontakta Hans-Henrik Ulm, hhu@buch-holm.se för ytterligare information.