Top of the page

Skakinkubator-ny och oöverträffad

torsdag 25 april 2019

Denna produkt förhandlas inte i Sverige

INFORS HT introducerar en ny, optimerad version av Multitron skakinkubator för ännu bättre odlingsförhållanden. Ett nytt kapitel i en fortsatt succeshistoria: Mer än 20 år efter att Multitron blev introducerad på marknaden, presenterar INFORS HT nu sin fjärde generation av en re-designad skakinkubator -  en ny, ännu bättre lösning till lämpliga odlingsförhållanden, som ger oövertäffad kapacitet, upptar minimalt med plats och är lätt att använda.

Den nya Multitron ger ännu bättre villkor för odling av mikroorganismer, cellkulturer och fototrofa organismer. Det nya temperaturstyrningskonceptet ger användaren möjlighet att uppnå optimal, gradientfri temperaturlikformighet, som garanterar jämförbara växtvillkor i alla batcher. Den hygieniska designen av den nya Multitron är också förbättrad med avrundade, invändiga hörnor i kammaren, som har färre komponenter, vilket gör den långt lättare att rengöra. Den nya UV-dekontamineringsfunktionen med kondensatfri direkt befuktning med ånga och antibakteriell beläggning betyder, att Multitron uppfyller de stränga kraven för cellkulturapplikationer.

Den nya Multitron uppfyller också kraven till ökad effektivitet i biotekindustrin. Precis som med sin föregångare, är fotavtrycket för denna skakinkubator fortfarande mycket litet i motsats till alla andra på marknaden; genom att använda en tre-staplad konfiguration kan det odlas över 50 liter och / eller 23.000 batches parallellt - även om basen endast är 1 meter bred. Toppenheten förblir i en behaglig arbetshöjd på 1,40 meter, medan den nya dörrmekanismen och den snabba, automatiserade start-stop-funktionen håller avbrott i odlingsprocessen på ett minimum.

Om Ni önskar ytterligare information eller ett bra erbjudande kontakta vänligen Mikkel Holm på tel. +45 44 54 00 15 eller på e-mail mih@buch-holm.se

Om Ni vill läsa mer om den nya Multitron skakinkubatorn, så klicka här