Top of the page

pH-elektrod, Mettler-Toledo InLab Dairy, glas, S7 u. kabel

Varunummer 9041679
pH-elektroden InLab® Dairy från Mettler-Toledo har en rundad ände och är speciellt utvecklad för pH-mätning i flytande eller låg-/halvviskösa mejeriprodukter. Levereras utan kabel. Mätning i fasta eller halvfasta prover är utmanande och kräver elektroder som är robusta, säkerställer korrekt elektrol

Beskrivning

pH-elektroden InLab® Dairy från Mettler-Toledo har en rundad ände och är speciellt utvecklad för pH-mätning i flytande eller låg-/halvviskösa mejeriprodukter. Levereras utan kabel.

Mätning i fasta eller halvfasta prover är utmanande och kräver elektroder som är robusta, säkerställer korrekt elektrolytflöde och är lätta att rengöra. Elektroder med dessa egenskaper används ofta för applikationer inom livsmedelsanalys.

Specifikationer

  • pH-intervall: 0 - 12
  • Temperaturområde: 0 - 100 °C
  • Reaktionstid (98 % mellan pH 4 - 7): <20 sek.
  • Skaftmaterial: Glas
  • Membranresistans (25 °C): <600 MOhm
  • Diafragmaglastyp: A41 - Mycket robust glas, särskilt motståndskraftigt mot starka kemikalier och lämpligt för höga temperaturer
  • Referenssystem: ARGENTHAL™ med Ag+-fälla
  • Referenselektrolyt: FRISCOLYT-B®
  • Skaftlängd: 120 mm
  • Skaftdiameter: 12 mm
  • Kabelanslutning: S7 skruvhuvud
Förpackning: 1 st.

Specifikationer

Producent
Mettler-Toledo
Typ
Elektrolyt refill
Temperaturområde [°C]
0 - 100
Diameter [mm]
12
Längd [mm]
120
Material
Glas
Modell
InLab Dairy
Max. pH
12
Min. pH
0
Förpackning
1 st.
Enhet i försäljning
EA
UNSPSC
41115604 pH-elektroder
Frågor om produkten, vänligen kontakta
Jörgen Mattson, jm@buch-holm.se, +46 (0)40 305030

pH-elektrod, Mettler-Toledo InLab Dairy, glas, S7 u. kabel

Varunummer 9041679
pH-elektroden InLab® Dairy från Mettler-Toledo har en rundad ände och är speciellt utvecklad för pH-mätning i flytande eller låg-/halvviskösa mejeriprodukter. Levereras utan kabel. Mätning i fasta eller halvfasta prover är utmanande och kräver elektroder som är robusta, säkerställer korrekt elektrol

Beskrivning

pH-elektroden InLab® Dairy från Mettler-Toledo har en rundad ände och är speciellt utvecklad för pH-mätning i flytande eller låg-/halvviskösa mejeriprodukter. Levereras utan kabel.

Mätning i fasta eller halvfasta prover är utmanande och kräver elektroder som är robusta, säkerställer korrekt elektrolytflöde och är lätta att rengöra. Elektroder med dessa egenskaper används ofta för applikationer inom livsmedelsanalys.

Specifikationer

  • pH-intervall: 0 - 12
  • Temperaturområde: 0 - 100 °C
  • Reaktionstid (98 % mellan pH 4 - 7): <20 sek.
  • Skaftmaterial: Glas
  • Membranresistans (25 °C): <600 MOhm
  • Diafragmaglastyp: A41 - Mycket robust glas, särskilt motståndskraftigt mot starka kemikalier och lämpligt för höga temperaturer
  • Referenssystem: ARGENTHAL™ med Ag+-fälla
  • Referenselektrolyt: FRISCOLYT-B®
  • Skaftlängd: 120 mm
  • Skaftdiameter: 12 mm
  • Kabelanslutning: S7 skruvhuvud
Förpackning: 1 st.

Specifikationer

Producent
Mettler-Toledo
Typ
Elektrolyt refill
Temperaturområde [°C]
0 - 100
Diameter [mm]
12
Längd [mm]
120
Material
Glas
Modell
InLab Dairy
Max. pH
12
Min. pH
0
Förpackning
1 st.
Enhet i försäljning
EA
UNSPSC
41115604 pH-elektroder
Frågor om produkten, vänligen kontakta
Jörgen Mattson, jm@buch-holm.se, +46 (0)40 305030