pH-elektrod, Mettler-Toledo InLab Dairy, glas, S7 u. kabel
Beskrivning
pH-elektroden InLab® Dairy från Mettler-Toledo har en rundad ände och är speciellt utvecklad för pH-mätning i flytande eller låg-/halvviskösa mejeriprodukter. Levereras utan kabel.
Mätning i fasta eller halvfasta prover är utmanande och kräver elektroder som är robusta, säkerställer korrekt elektrolytflöde och är lätta att rengöra. Elektroder med dessa egenskaper används ofta för applikationer inom livsmedelsanalys.
Specifikationer
- pH-intervall: 0 - 12
- Temperaturområde: 0 - 100 °C
- Reaktionstid (98 % mellan pH 4 - 7): <20 sek.
- Skaftmaterial: Glas
- Membranresistans (25 °C): <600 MOhm
- Diafragmaglastyp: A41 - Mycket robust glas, särskilt motståndskraftigt mot starka kemikalier och lämpligt för höga temperaturer
- Referenssystem: ARGENTHAL™ med Ag+-fälla
- Referenselektrolyt: FRISCOLYT-B®
- Skaftlängd: 120 mm
- Skaftdiameter: 12 mm
- Kabelanslutning: S7 skruvhuvud
Specifikationer
- Producent
- Mettler-Toledo
- Typ
- Elektrolyt refill
- Temperaturområde [°C]
- 0 - 100
- Diameter [mm]
- 12
- Längd [mm]
- 120
- Material
- Glas
- Modell
- InLab Dairy
- Max. pH
- 12
- Min. pH
- 0
- Förpackning
- 1 st.
- Enhet i försäljning
- EA
- UNSPSC
- 41115604 pH-elektroder
- Frågor om produkten, vänligen kontakta
- Jörgen Mattson, jm@buch-holm.se, +46 (0)40 305030
pH-elektrod, Mettler-Toledo InLab Dairy, glas, S7 u. kabel
Beskrivning
pH-elektroden InLab® Dairy från Mettler-Toledo har en rundad ände och är speciellt utvecklad för pH-mätning i flytande eller låg-/halvviskösa mejeriprodukter. Levereras utan kabel.
Mätning i fasta eller halvfasta prover är utmanande och kräver elektroder som är robusta, säkerställer korrekt elektrolytflöde och är lätta att rengöra. Elektroder med dessa egenskaper används ofta för applikationer inom livsmedelsanalys.
Specifikationer
- pH-intervall: 0 - 12
- Temperaturområde: 0 - 100 °C
- Reaktionstid (98 % mellan pH 4 - 7): <20 sek.
- Skaftmaterial: Glas
- Membranresistans (25 °C): <600 MOhm
- Diafragmaglastyp: A41 - Mycket robust glas, särskilt motståndskraftigt mot starka kemikalier och lämpligt för höga temperaturer
- Referenssystem: ARGENTHAL™ med Ag+-fälla
- Referenselektrolyt: FRISCOLYT-B®
- Skaftlängd: 120 mm
- Skaftdiameter: 12 mm
- Kabelanslutning: S7 skruvhuvud
Specifikationer
- Producent
- Mettler-Toledo
- Typ
- Elektrolyt refill
- Temperaturområde [°C]
- 0 - 100
- Diameter [mm]
- 12
- Längd [mm]
- 120
- Material
- Glas
- Modell
- InLab Dairy
- Max. pH
- 12
- Min. pH
- 0
- Förpackning
- 1 st.
- Enhet i försäljning
- EA
- UNSPSC
- 41115604 pH-elektroder
- Frågor om produkten, vänligen kontakta
- Jörgen Mattson, jm@buch-holm.se, +46 (0)40 305030