pH-elektrod spetsig, Mettler-Toledo InLab Solids Pro-ISM, glas, gel, NTC, MultiPin u. kabel
Beskrivning
pH-elektroden InLab® Solids Pro-ISM från Mettler-Toledo har en spjutformad spets och är designad för att enkelt penetrera frukt, ost, kött etc. Med polymerelektrolyt som inte kräver påfyllning. Med inbyggd temperaturgivare. Levereras utan kabel.
Mätning i fasta eller halvfasta prover är utmanande och kräver elektroder som är robusta, säkerställer korrekt elektrolytflöde och är lätta att rengöra. Elektroder med dessa egenskaper används ofta för applikationer inom livsmedelsanalys.
ISM - Intelligent Sensor Management: När elektroden är ansluten till en enhet som är kompatibel med ISM får du möjlighet till säker dokumentation. Varje ISM-sensors kalibreringsdata och sensor-ID överförs automatiskt till instrumentet och sensorn lagrar såväl originalet som de senaste 5 kalibreringarna. Dessutom loggas den maximala temperatur som givaren har utsatts för.
Specifikationer
- pH-intervall: 1 - 11
- Temperaturområde: 0 - 80 °C
- Reaktionstid (98 % mellan pH 4 - 7): <20 sek.
- Skaftmaterial: Glas
- Temperaturgivare: NTC 30 kOhm
- Membranresistans (25 °C): <250 MOhm
- Diafragmaglastyp: LoT - Lågtemperaturglas med lågt motstånd. Lämplig för prover med låg temperatur och låga jonkoncentrationer
- Referenssystem: ARGENTHAL™ med Ag+-fälla
- Referenselektrolyt: XEROLYT® EXTRA polymer
- Skaftlängd: 25 mm
- Skaftdiameter: 6 mm
- Kabelanslutning: MultiPin™-huvud
Specifikationer
- Producent
- Mettler-Toledo
- Typ
- Gel/polymer
- Temperaturområde [°C]
- 0 - 80
- Diameter [mm]
- 6
- Längd [mm]
- 25
- Material
- Glas
- Modell
- InLab Solids
- Max. pH
- 11
- Min. pH
- 1
- Förpackning
- 1 st.
- Enhet i försäljning
- EA
- UNSPSC
- 41115604 pH-elektroder
- Frågor om produkten, vänligen kontakta
- Jörgen Mattson, jm@buch-holm.se, +46 (0)40 305030
pH-elektrod spetsig, Mettler-Toledo InLab Solids Pro-ISM, glas, gel, NTC, MultiPin u. kabel
Beskrivning
pH-elektroden InLab® Solids Pro-ISM från Mettler-Toledo har en spjutformad spets och är designad för att enkelt penetrera frukt, ost, kött etc. Med polymerelektrolyt som inte kräver påfyllning. Med inbyggd temperaturgivare. Levereras utan kabel.
Mätning i fasta eller halvfasta prover är utmanande och kräver elektroder som är robusta, säkerställer korrekt elektrolytflöde och är lätta att rengöra. Elektroder med dessa egenskaper används ofta för applikationer inom livsmedelsanalys.
ISM - Intelligent Sensor Management: När elektroden är ansluten till en enhet som är kompatibel med ISM får du möjlighet till säker dokumentation. Varje ISM-sensors kalibreringsdata och sensor-ID överförs automatiskt till instrumentet och sensorn lagrar såväl originalet som de senaste 5 kalibreringarna. Dessutom loggas den maximala temperatur som givaren har utsatts för.
Specifikationer
- pH-intervall: 1 - 11
- Temperaturområde: 0 - 80 °C
- Reaktionstid (98 % mellan pH 4 - 7): <20 sek.
- Skaftmaterial: Glas
- Temperaturgivare: NTC 30 kOhm
- Membranresistans (25 °C): <250 MOhm
- Diafragmaglastyp: LoT - Lågtemperaturglas med lågt motstånd. Lämplig för prover med låg temperatur och låga jonkoncentrationer
- Referenssystem: ARGENTHAL™ med Ag+-fälla
- Referenselektrolyt: XEROLYT® EXTRA polymer
- Skaftlängd: 25 mm
- Skaftdiameter: 6 mm
- Kabelanslutning: MultiPin™-huvud
Specifikationer
- Producent
- Mettler-Toledo
- Typ
- Gel/polymer
- Temperaturområde [°C]
- 0 - 80
- Diameter [mm]
- 6
- Längd [mm]
- 25
- Material
- Glas
- Modell
- InLab Solids
- Max. pH
- 11
- Min. pH
- 1
- Förpackning
- 1 st.
- Enhet i försäljning
- EA
- UNSPSC
- 41115604 pH-elektroder
- Frågor om produkten, vänligen kontakta
- Jörgen Mattson, jm@buch-holm.se, +46 (0)40 305030