pH-elektrod spetsig, Mettler-Toledo InLab Solids Pro-ISM, glas, gel, NTC, MultiPin u. kabel
Beskrivning
pH-elektroden InLabŸ Solids Pro-ISM frÄn Mettler-Toledo har en spjutformad spets och Àr designad för att enkelt penetrera frukt, ost, kött etc. Med polymerelektrolyt som inte krÀver pÄfyllning. Med inbyggd temperaturgivare. Levereras utan kabel.
MÀtning i fasta eller halvfasta prover Àr utmanande och krÀver elektroder som Àr robusta, sÀkerstÀller korrekt elektrolytflöde och Àr lÀtta att rengöra. Elektroder med dessa egenskaper anvÀnds ofta för applikationer inom livsmedelsanalys.
ISM - Intelligent Sensor Management: NÀr elektroden Àr ansluten till en enhet som Àr kompatibel med ISM fÄr du möjlighet till sÀker dokumentation. Varje ISM-sensors kalibreringsdata och sensor-ID överförs automatiskt till instrumentet och sensorn lagrar sÄvÀl originalet som de senaste 5 kalibreringarna. Dessutom loggas den maximala temperatur som givaren har utsatts för.
Specifikationer
- pH-intervall: 1 - 11
- TemperaturomrÄde: 0 - 80 °C
- Reaktionstid (98 % mellan pH 4 - 7): <20 sek.
- Skaftmaterial: Glas
- Temperaturgivare: NTC 30 kOhm
- Membranresistans (25 °C): <250 MOhm
- Diafragmaglastyp: LoT - LÄgtemperaturglas med lÄgt motstÄnd. LÀmplig för prover med lÄg temperatur och lÄga jonkoncentrationer
- Referenssystem: ARGENTHAL⹠med Ag+-fÀlla
- Referenselektrolyt: XEROLYTÂź EXTRA polymer
- SkaftlÀngd: 25 mm
- Skaftdiameter: 6 mm
- Kabelanslutning: MultiPinâą-huvud
Specifikationer
- Producent
- Mettler-Toledo
- Typ
- Gel/polymer
- TemperaturomrÄde [°C]
- 0 - 80
- Diameter [mm]
- 6
- LĂ€ngd [mm]
- 25
- Material
- Glas
- Modell
- InLab Solids
- Max. pH
- 11
- Min. pH
- 1
- Förpackning
- 1 st.
- Enhet i försÀljning
- EA
- UNSPSC
- 41115604 pH-elektroder
- FrÄgor om produkten, vÀnligen kontakta
- Jörgen Mattson, jm@buch-holm.se, +46 (0)40 305030
pH-elektrod spetsig, Mettler-Toledo InLab Solids Pro-ISM, glas, gel, NTC, MultiPin u. kabel
Beskrivning
pH-elektroden InLabŸ Solids Pro-ISM frÄn Mettler-Toledo har en spjutformad spets och Àr designad för att enkelt penetrera frukt, ost, kött etc. Med polymerelektrolyt som inte krÀver pÄfyllning. Med inbyggd temperaturgivare. Levereras utan kabel.
MÀtning i fasta eller halvfasta prover Àr utmanande och krÀver elektroder som Àr robusta, sÀkerstÀller korrekt elektrolytflöde och Àr lÀtta att rengöra. Elektroder med dessa egenskaper anvÀnds ofta för applikationer inom livsmedelsanalys.
ISM - Intelligent Sensor Management: NÀr elektroden Àr ansluten till en enhet som Àr kompatibel med ISM fÄr du möjlighet till sÀker dokumentation. Varje ISM-sensors kalibreringsdata och sensor-ID överförs automatiskt till instrumentet och sensorn lagrar sÄvÀl originalet som de senaste 5 kalibreringarna. Dessutom loggas den maximala temperatur som givaren har utsatts för.
Specifikationer
- pH-intervall: 1 - 11
- TemperaturomrÄde: 0 - 80 °C
- Reaktionstid (98 % mellan pH 4 - 7): <20 sek.
- Skaftmaterial: Glas
- Temperaturgivare: NTC 30 kOhm
- Membranresistans (25 °C): <250 MOhm
- Diafragmaglastyp: LoT - LÄgtemperaturglas med lÄgt motstÄnd. LÀmplig för prover med lÄg temperatur och lÄga jonkoncentrationer
- Referenssystem: ARGENTHAL⹠med Ag+-fÀlla
- Referenselektrolyt: XEROLYTÂź EXTRA polymer
- SkaftlÀngd: 25 mm
- Skaftdiameter: 6 mm
- Kabelanslutning: MultiPinâą-huvud
Specifikationer
- Producent
- Mettler-Toledo
- Typ
- Gel/polymer
- TemperaturomrÄde [°C]
- 0 - 80
- Diameter [mm]
- 6
- LĂ€ngd [mm]
- 25
- Material
- Glas
- Modell
- InLab Solids
- Max. pH
- 11
- Min. pH
- 1
- Förpackning
- 1 st.
- Enhet i försÀljning
- EA
- UNSPSC
- 41115604 pH-elektroder
- FrÄgor om produkten, vÀnligen kontakta
- Jörgen Mattson, jm@buch-holm.se, +46 (0)40 305030