Top of the page

pH-elektrod, Mettler-Toledo InLab Dairy, glas, S7 u. kabel

Varunummer 9041679
pH-elektroden InLabŸ Dairy frÄn Mettler-Toledo har en rundad Ànde och Àr speciellt utvecklad för pH-mÀtning i flytande eller lÄg-/halvviskösa mejeriprodukter. Levereras utan kabel. MÀtning i fasta eller halvfasta prover Àr utmanande och krÀver elektroder som Àr robusta, sÀkerstÀller korrekt elektrol

Beskrivning

pH-elektroden InLabŸ Dairy frÄn Mettler-Toledo har en rundad Ànde och Àr speciellt utvecklad för pH-mÀtning i flytande eller lÄg-/halvviskösa mejeriprodukter. Levereras utan kabel.

MÀtning i fasta eller halvfasta prover Àr utmanande och krÀver elektroder som Àr robusta, sÀkerstÀller korrekt elektrolytflöde och Àr lÀtta att rengöra. Elektroder med dessa egenskaper anvÀnds ofta för applikationer inom livsmedelsanalys.

Specifikationer

  • pH-intervall: 0 - 12
  • TemperaturomrĂ„de: 0 - 100 °C
  • Reaktionstid (98 % mellan pH 4 - 7): <20 sek.
  • Skaftmaterial: Glas
  • Membranresistans (25 °C): <600 MOhm
  • Diafragmaglastyp: A41 - Mycket robust glas, sĂ€rskilt motstĂ„ndskraftigt mot starka kemikalier och lĂ€mpligt för höga temperaturer
  • Referenssystem: ARGENTHALℱ med Ag+-fĂ€lla
  • Referenselektrolyt: FRISCOLYT-BÂź
  • SkaftlĂ€ngd: 120 mm
  • Skaftdiameter: 12 mm
  • Kabelanslutning: S7 skruvhuvud
Förpackning: 1 st.

Specifikationer

Producent
Mettler-Toledo
Typ
Elektrolyt refill
TemperaturomrÄde [°C]
0 - 100
Diameter [mm]
12
LĂ€ngd [mm]
120
Material
Glas
Modell
InLab Dairy
Max. pH
12
Min. pH
0
Förpackning
1 st.
Enhet i försÀljning
EA
UNSPSC
41115604 pH-elektroder
FrÄgor om produkten, vÀnligen kontakta
Jörgen Mattson, jm@buch-holm.se, +46 (0)40 305030

pH-elektrod, Mettler-Toledo InLab Dairy, glas, S7 u. kabel

Varunummer 9041679
pH-elektroden InLabŸ Dairy frÄn Mettler-Toledo har en rundad Ànde och Àr speciellt utvecklad för pH-mÀtning i flytande eller lÄg-/halvviskösa mejeriprodukter. Levereras utan kabel. MÀtning i fasta eller halvfasta prover Àr utmanande och krÀver elektroder som Àr robusta, sÀkerstÀller korrekt elektrol

Beskrivning

pH-elektroden InLabŸ Dairy frÄn Mettler-Toledo har en rundad Ànde och Àr speciellt utvecklad för pH-mÀtning i flytande eller lÄg-/halvviskösa mejeriprodukter. Levereras utan kabel.

MÀtning i fasta eller halvfasta prover Àr utmanande och krÀver elektroder som Àr robusta, sÀkerstÀller korrekt elektrolytflöde och Àr lÀtta att rengöra. Elektroder med dessa egenskaper anvÀnds ofta för applikationer inom livsmedelsanalys.

Specifikationer

  • pH-intervall: 0 - 12
  • TemperaturomrĂ„de: 0 - 100 °C
  • Reaktionstid (98 % mellan pH 4 - 7): <20 sek.
  • Skaftmaterial: Glas
  • Membranresistans (25 °C): <600 MOhm
  • Diafragmaglastyp: A41 - Mycket robust glas, sĂ€rskilt motstĂ„ndskraftigt mot starka kemikalier och lĂ€mpligt för höga temperaturer
  • Referenssystem: ARGENTHALℱ med Ag+-fĂ€lla
  • Referenselektrolyt: FRISCOLYT-BÂź
  • SkaftlĂ€ngd: 120 mm
  • Skaftdiameter: 12 mm
  • Kabelanslutning: S7 skruvhuvud
Förpackning: 1 st.

Specifikationer

Producent
Mettler-Toledo
Typ
Elektrolyt refill
TemperaturomrÄde [°C]
0 - 100
Diameter [mm]
12
LĂ€ngd [mm]
120
Material
Glas
Modell
InLab Dairy
Max. pH
12
Min. pH
0
Förpackning
1 st.
Enhet i försÀljning
EA
UNSPSC
41115604 pH-elektroder
FrÄgor om produkten, vÀnligen kontakta
Jörgen Mattson, jm@buch-holm.se, +46 (0)40 305030