Sockerstandard Brix (stabiliserad), Reagecon, 10 %, 20 °C, 15 mL
Varunummer 6257923
Certifierade sukrosstandarder ISO17025-godkända provresultat med en mätosäkerhet på 0,11% för alla Brix-värden Nominella värden av brytningsindex från ICUMSA Standardens Brix-värde verifieras vid användning av en kalibrerad, temperaturkontrollerad refraktometer Kan användas till alla refraktometrar
På lager – Logga in för priser
Beskrivning
- Certifierade sukrosstandarder
- ISO17025-godkända provresultat med en mätosäkerhet på 0,11% för alla Brix-värden
- Nominella värden av brytningsindex från ICUMSA
- Standardens Brix-värde verifieras vid användning av en kalibrerad, temperaturkontrollerad refraktometer
- Kan användas till alla refraktometrar
- Hållbarheten är 1 år
Specifikationer
- Producent
- Reagecon Diagnostics
- Förpackning
- 1 st.
- Enhet i försäljning
- EA
- UNSPSC
- 41116100 Manuelle testsæt og kvalitetskontroller og kalibratorer og standarder
- Frågor om produkten, vänligen kontakta
- Jörgen Mattson, jm@buch-holm.se, +46 (0)40 305030
Sockerstandard Brix (stabiliserad), Reagecon, 10 %, 20 °C, 15 mL
Varunummer 6257923
Certifierade sukrosstandarder ISO17025-godkända provresultat med en mätosäkerhet på 0,11% för alla Brix-värden Nominella värden av brytningsindex från ICUMSA Standardens Brix-värde verifieras vid användning av en kalibrerad, temperaturkontrollerad refraktometer Kan användas till alla refraktometrar
På lager – Logga in för priser
Beskrivning
- Certifierade sukrosstandarder
- ISO17025-godkända provresultat med en mätosäkerhet på 0,11% för alla Brix-värden
- Nominella värden av brytningsindex från ICUMSA
- Standardens Brix-värde verifieras vid användning av en kalibrerad, temperaturkontrollerad refraktometer
- Kan användas till alla refraktometrar
- Hållbarheten är 1 år
Specifikationer
- Producent
- Reagecon Diagnostics
- Förpackning
- 1 st.
- Enhet i försäljning
- EA
- UNSPSC
- 41116100 Manuelle testsæt og kvalitetskontroller og kalibratorer og standarder
- Frågor om produkten, vänligen kontakta
- Jörgen Mattson, jm@buch-holm.se, +46 (0)40 305030