Denna hemsida använder cookies för att förbättra din upplevelse.
Mer information

Frysar -86°C och -150°C

Vi är stolta över vårt stora sortiment av lågtemperaturfrysar till kritisk förvaring av biologiska prover. Vi har både frysboxar, frysskåp och transportfrysar. Alla frysarna använder naturliga kylmedel och har en av marknadens lägsta energiförbrukning! Vi har många års erfarenhet med produkterna. Frysarna är testkörda i marknaden genom många år och är mycket driftssäkra.

Vi levererar också alla tillbehör till Er frys till exempel racks och kryoboxar, samt trådlös övervakning och datalog system om det skulle finnas behov för det.

Vi har vår egen auktoriserade kyltekniska avdelning, som erbjuder installation, reparation och serviceavtal av kyl- och frysanläggningar. Vi erbjuder också utarbetande av IQ, OQ och PQ-valideringar. Därutöver kan vi erbjuda spårbar 10-punkts temperatur mapping och kalibreringar med certifierad utrustning.

Om olyckan skulle vara framme, så få Era prover säkerställda 24 timmar om dygnet – alla årets 365 dagar med ett dygnsavtal! Vi säkeställer Er en nedkyld -86°C eller -150°C back-up frys, levererad i södra Sverige inom 8 timmar.

Kontakta oss för mer information, om Ni har behov av rådgivning eller service eller önskar ett bra erbjudande på en ny frys. Det gäller både frysskåp och frysboxar.

Vi har många modeller och har också frysar upp till -30°C och -40°C.

Mikael Ahlin
Area Sales Manager
+46 (0)40 30 50 30

21 produkt(er) hittade
Sortera efter:
Vy:
    Laddar
    Laddar