Sensorkalibrering

Vi erbjuder spårbar kalibrering av temperatursensorer och har referensutrustning ned till -85°C och noggrannhet från ± 0,01°C. Vi utför spårbar kalibrering av temperatursensorer med dokumentation i vårt ISO-kvalitetssystem. Vår mätutrustning är spårbar enligt både svensk, dansk och internationella referenser.

Kontakt
Har du frågor gällande vår service och våra tjänster? då är du välkommen att kontakta kundsupport på telefon: +46 (0)40 30 50 30 eller e-mail b-h@buch-holm.se
Läs mer om vårt servicekoncept- och avtal i broschyren här.

HELIUM lÄCKAGESÖKNING

Har du ett läckande kyl- eller rörsystem så kanske vi kan hjälpa dig hitta hålet/läckan?

Timpris eller eller uthyrning


– Vi erbjuder Heliumläckagesökning, där det blir ett belopp för uppstart och sedan fakturerar vi på timpris plus åtgång av helium och körning.

– Det går även bra att hyra en heliumläckagedetektor för större uppgifter, där vi tillhandahåller leverans, installation, utbildning, förbrukning av helium och efterföljande hemtagning.

Som återförsäljare av vakuumutrustning från Agilent använder vi deras heliumläckagedetektor för uppgifterna. Utrustningen är en oljefri heliumläckagedetektor från Agilent modell PD03 utrustad med scroll- och turbopump med ett sluttryck på 5x10-12 och kan upptäcka läckor på både trycksatta föremål och under vakuum.

Hastigheterna kan sammanfattas enligt följande:

10-5 mbar l/s motsvarar ett hål genom 2 mm materialtjocklek på ca. Ø 0,006 mm, och 10-4 mbar l/s betyder att det tar ca. 2 min för att bilda en luftbubbla i ett trycktest under vatten.

Användningsområden för läcksökning av helium:

Acceleratorer, masspektrometrar, NMR, kylsystem, elektronmikroskop, vaporizers/coaters, frystorkar, kylsystem, impregneringsställ, vakuumkopplingar, rörinstallationer, gasledningssystem, tankar och tryckkärl, sintringsugn, härdningsugnar, vakuumpåfyllningssystem m.m.

Kontakt
Har du frågor till vår service, är du välkommen att kontakta kundsupport på tel. 040 30 50 30 eller e-mail b-h@buch-holm.se

Läs mer om vårt servicekoncept och -avtal i foldern här