Överst på sidan

pH basis

tisdag 21 januari 2020

Antingen det är tal om pH-strips eller avancerad mätutrustning, kan vi helt säkert vara behjälpliga.

Av leverantörer kan bl.a. nämnas WTW, Eutech, SI analytic och Mettler Toledo.

Inom området elektrokemi som pH, konduktivitet och upplöst syrgas har vi ett mycket stort program och är leverantör till laboratorier, kvalitetskontroll, industri och processteknik. Antingen det är tal om pH-strips eller avancerad mätutrustning, kan vi helt säkert vara behjälpliga. Av leverantörer kan bl.a. nämnas WTW, Eutech, SI analytic och Mettler Toledo.

För att ge dig en bra, enkel och snabb överblick över vårt stora program inom pH-mätning, har vi utarbetat ett litet och enkelt överskådligt prospekt med ett bassortiment av pH-strips, instrument, buffertar m.m. till riktigt bra priser.

Ni kan läsa pH basis prospektet här.(på danska)

Notera, att prospektet endast innehåller ett litet urval av sortimentet, så om Ni inte hittar just det, Ni söker, är Ni naturligtvis välkommenatt kontakta oss. Hela sortimentet, priser, lagerstatus m.m. kan ses på vår onlineshop.

Kontakta Hans-Henrik Ulm på tel. 040 30 50 30 eller e-mail: hhu@buch-holm.se för ytterligare information och det helt korrekta instrumentet till en given applikation och just Er applikation.