Top of the page

Övervakningssystem för temperatur och fuktighet

torsdag 17 oktober 2019

Kompletta lösningar för övervakning till temperatur och fuktighet, dokumentation och alarm, från JRI.

Vi erbjuder installation, service och validering.

System till övervakning, dokumentation och alarm
Hos Buch & Holm har vi genom de senaste åren levererat många kompletta övervakningslösningar och vi har bl.a. en referenskund med mer än 500 mätpunkter.
Oavsett vilken utrustning Ni har, och oavsett omfattningen av denna, kan vi med étt system övervaka och logga Era kritiska data centralt enligt FDA 21, part 11. Data lagras centralt och Ni mottar alarm på e-mail och/eller SMS. Ni kan löpande följa Er utrustning.

Étt system till övervakning, dokumentation och alarm av all Er utrustning
Oavsett vilka krav som finns så har vi en lösning, som passar till Er. Vi börjar med MySirius cloud-lösningen, som är enkel att komma i gång med och att installera. Därutöver erbjuder vi Sirius, där övervakning av flera platser och transport mellan dessa är möjligt. Slutligen har vi MobiTemp, som med Geodata säkerställer Er transport och lokation.

Installation, service och validering
I samband med anskaffning av ett system erbjuder vi både rådgivning enligt gällande krav och är behjälpliga med att utarbeta Er kravspecifikation. Vi erbjuder installation, IQ, OQ, FAT, SAT dokumentation och efterföljande ett serviceavtal med möjlighet för att sensorn är spårbart kalibrerad.

För ytterligare information, kontakta vänligen Hans-Henrik Ulm på telefon 040 30 0 30 eller e-mail hhu@buch-holm.se