Sockerstandard Brix (stabiliserad), Reagecon, 10 %, 20 °C, 15 mL
Varunummer 6257923
Certifierade sukrosstandarder ISO17025-godkÀnda provresultat med en mÀtosÀkerhet pÄ 0,11% för alla Brix-vÀrden Nominella vÀrden av brytningsindex frÄn ICUMSA Standardens Brix-vÀrde verifieras vid anvÀndning av en kalibrerad, temperaturkontrollerad refraktometer Kan anvÀndas till alla refraktometrar
PĂ„ lager â Logga in för priser
Beskrivning
- Certifierade sukrosstandarder
- ISO17025-godkÀnda provresultat med en mÀtosÀkerhet pÄ 0,11% för alla Brix-vÀrden
- Nominella vÀrden av brytningsindex frÄn ICUMSA
- Standardens Brix-vÀrde verifieras vid anvÀndning av en kalibrerad, temperaturkontrollerad refraktometer
- Kan anvÀndas till alla refraktometrar
- HÄllbarheten Àr 1 Är
Specifikationer
- Producent
- Reagecon Diagnostics
- Förpackning
- 1 st.
- Enhet i försÀljning
- EA
- UNSPSC
- 41116100 Manuelle testsĂŠt og kvalitetskontroller og kalibratorer og standarder
- FrÄgor om produkten, vÀnligen kontakta
- Jörgen Mattson, jm@buch-holm.se, +46 (0)40 305030
Sockerstandard Brix (stabiliserad), Reagecon, 10 %, 20 °C, 15 mL
Varunummer 6257923
Certifierade sukrosstandarder ISO17025-godkÀnda provresultat med en mÀtosÀkerhet pÄ 0,11% för alla Brix-vÀrden Nominella vÀrden av brytningsindex frÄn ICUMSA Standardens Brix-vÀrde verifieras vid anvÀndning av en kalibrerad, temperaturkontrollerad refraktometer Kan anvÀndas till alla refraktometrar
PĂ„ lager â Logga in för priser
Beskrivning
- Certifierade sukrosstandarder
- ISO17025-godkÀnda provresultat med en mÀtosÀkerhet pÄ 0,11% för alla Brix-vÀrden
- Nominella vÀrden av brytningsindex frÄn ICUMSA
- Standardens Brix-vÀrde verifieras vid anvÀndning av en kalibrerad, temperaturkontrollerad refraktometer
- Kan anvÀndas till alla refraktometrar
- HÄllbarheten Àr 1 Är
Specifikationer
- Producent
- Reagecon Diagnostics
- Förpackning
- 1 st.
- Enhet i försÀljning
- EA
- UNSPSC
- 41116100 Manuelle testsĂŠt og kvalitetskontroller og kalibratorer og standarder
- FrÄgor om produkten, vÀnligen kontakta
- Jörgen Mattson, jm@buch-holm.se, +46 (0)40 305030